nl.aylinkho.com

Nederlandse versie van het blog van Ay Lin Kho over gezondheid zonder diëten. 

Gezond en blij zonder diëten

Gezond en blij zonder diëten

Voedingsdeskundige Ay Lin Kho vertaalt in haar boek wetenschappelijk onderzoek over voeding en gezondheid naar handige tips in ons dagelijkse leven. Gezond & Blij zonder diëten, want je bent wat je eet.

 

Ay Lin Kho’s blog over voeding en gezondheid

Onderbouwde voedingstips

De Nederlandse website Aylinkho.nl is geen vertaling van de Engelstalige Aylinkho.com, er zijn andere blogs en artikelen te lezen.  De voornamelijk Nederlandstalige publicaties in kranten en magazines over voeding en eetgedrag vind je op Aylinkho.nl. Op een laagdrempelige manier lees je hier over voeding en gezondheid om je leven fit te leiden. Zonder kwaaltjes gezond oud te worden. Je vindt hier leuke, bruikbare tips en wetenswaardigheden op voedings- en gezondheidsgebied.

Dus als je meer groente wil eten eet je groene groentes dan maar van een groen bord, en een groot bord want met een groot bord eet je meer dan van een klein bord. Er zijn veel meer dingen die ons brein automatisch doen, dus wil je echt op je eten letten dan is dit ook erg belangrijk. Complex wetenschappelijk onderzoek is in Gezond & Blij zonder diëten vertaalt naar handige tips voor in ons dagelijkse leven.

  • No items found in feed URL: http://services.xmedia.nl/web/blog/feed/rss/. You requested 4 items.